دبیرستان دخترانه دوره اول میثاق-منطقه7

آیین نامه ها و مقررات

ولی گرامی،

دانش آموز عزیز

با استمداد و استعانت از خداوند متعال و در سایه لطف حضرت ولی عصر " عجل الله تعالی فرجه الشریف " سال تحصیلی دیگری را آغاز نموده ایم با این امید که در مسیر     " نیک بودن "  گام نهیم و توفیق  " نیک پروردن " حاصل گردد .

این توفیق خدمتگزاری به دست نمی آید مگر با همراهی و هماهنگی شما اولیای گرامی و  دانش آموز عزیز. از همین روی این یاداشت تقدیم می گردد تا با توجه به محتوای آن و کوشش در اجرای آن، این همراهی و هماهنگی به نیکوترین وجه در رسیدن به اهداف " دبیرستان دخترانه میثاق " حاصل آید.

سخنی با اولیای گرامی :

چنانچه مستحضرید رسیدگی به امور آموزشی ، اخلاقی و انضباطی دانش آموزان و نیز ایجاد هماهنگی میان خانه، مدرسه و دانش آموز توسط مشاور مدرسه و معاونین آموزشی و پرورشی هر پایه صورت می گیرد. به منظور اجرای مطلوب این روش، لازم است اولیا محترم به نکات ذیل عنایت فرمایند:

1.  در طول سال تحصیلی و نیز در تابستان به طور پیوسته از طریق وب سایت مدرسه با ما در تماس باشید تا یاور مدرسه در بهبود وضعیت آموزشی و پرورشی فرزند خویش گردید.
  2. لازم است حداقل یک بار در سال با مشاور مدرسه و معاون آموزشی و پرورشی هر پایه ملاقات حضوری داشته باشید.
  3. در جلساتی که از سوی مدرسه تشکیل می شود، به طور منظم و به موقع شرکت نمایید .
  4. نسبت به حضور به موقع دانش آموز در مدرسه و نیز خروج به موقع او از مدرسه دقت و توجه کافی مبذول فرمایید.

-          در صورتی که دانش آموزان به علت موجهی از حضور در مدرسه معذور باشد، معاون مدرسه را قبل از ساعت 8/30  صبح مطلع فرمایید.

-          جهت انجام هر گونه امور مربوط به دانش آموز در خارج از مدرسه که حضور او در آن لازم است، مانند مراجعه به پزشک  و ... از اوقاتی استفاده کنید که با ساعت کاری مدرسه تداخل نداشته باشد.

1. لطفا مشاور را در جریان اموری که به نحوی با تعلیم و تربیت دانش آموزان ارتباط دارد قرار دهید. برخی از این امور عبارتند از :

-     وجود یا بروز ناراحتی های جسمی و روحی در دانش آموز.

-     شرکت در کلاس های آزاد، در طول سال تحصیلی یا در تابستان (بهتر است شرکت در این گونه کلاس ها با مشورت و صلاحدید مشاور و معاونین باشد)

1. در صورتی که لازم باشد اولیای گرامی وجهی را به مدرسه پرداخت نمایند مراتب طی اطلاعیه ای به نظر اولیای محترم خواهد رسید.

در پایان یادآور می شود که اگر اولیای ارجمند نسبت به برخی عملکردهای مدرسه – درسی و غیر درسی – انتقاد و تذکری دارند، پیش از هر گونه عکس العمل – به خصوص در حضور دانش آموز – حتما مراتب را صادقانه و صمیمانه با اولیای مدرسه در میان بگذارند.