راهنمایی دخترانه میثاق(منطقه 7)

آیین نامه ها و مقررات

ولی گرامی ،

دانش آموز عزیز

با استمداد و استعانت از خداوند متعال و در سایه لطف حضرت ولی عصر " عجل الله تعالی فرجه الشریف " سال تحصیلی دیگری را آغاز کرده ایم . با این امید که در مسیر " نیک بودن " گام نهیم و توفیق " نیک پروردن " رفیق راهمان گردد .

این توفیق خدمتگزاری حاصل نمی گردد ، مگر با همراهی و هماهنگی شما اولیای گرامی  و تو دانش آموز عزیز . از همین روی این یاداشت تقدیم می گردد تا با توجه به محتوای آن و کوشش در اجرای آن ، این همراهی و هماهنگی به نیکوترین وجه در رسیدن به اهداف " راهنمایی دخترانه میثاق " حاصل آید .

سخنی با اولیای گرامی :

چنانچه مستحضرید رسیدگی به امور آموزشی ، اخلاقی و انضباطی دانش آموزان ، و نیز ایجاد هماهنگی میان خانه ، مدرسه و دانش آموز توسط مشاور مدرسه و معاونین آموزشی و پرورشی هر پایه صورت می گیرد . به منظور اجرای مطلوب این روش ، لازم است اولیا محترم به نکاتی که در پی می آید ، عنایت فرمایند :

1. پیوسته در طول سال تحصیلی و نیز در تابستان از طریق سایت مدرسه با ما در تماس باشید تا یاور مدرسه در بهبود وضعیت آموزشی و پرورشی فرزند خویش گردید .
  2. لازم است حداقل یک بار در سال ، با مشاور مدرسه و معاون آموزشی و پرورشی هر پایه ملاقات حضوری داشته باشید .
  3. در جلساتی که از سوی مدرسه تشکیل می شود ، به طور منظم و به موقع شرکت نمایید .
  4. نسبت به حضور به موقع دانش آموز در مدرسه و نیز خروج به موقع او از مدرسه دقت و توجه کافی مبذول فرمایید

-          در صورتی که دانش آموزان به علت موجهی از حضور در مدرسه معذور باشد ، معاون مدرسه را قبل از ساعت 30/8  صبح مطلع فرمایید .

-          جهت انجام هر گونه امور مربوط به دانش آموز در خارج از مدرسه که حضور او در آن لازم است ، مانند مراجعه به پزشک  و ... از اوقاتی استفاده کنید که با کار رسمی مدرسه تداخل نداشته باشد .

1. لطفا مشاور را در جریان اموری که به نحوی با تعلیم و تربیت دانش آموزان ارتباط دارد ، قرار دهید . برخی از این امور عبارتند از :

-          وجود یا بروز ناراحتی های جسمی و روحی در دانش آموز .

-          شرکت در کلاس های آزاد ، در طول سال تحصیلی یا در تابستان ( بهتر است شرکت در این گونه کلاس ها با مشورت و صلاحدید مشاور و معاونین باشد )

1. مسافرت دانش آموز به خارج از کشور ، به جز سفر حج و عتبات عالیات ( در طول تحصیلی ) مورد قبول مدرسه نیست .
  2. در صورتی که لازم باشد اولیای گرامی وجهی را به مدرسه پرداخت نمایند مراتب طی اطلاعیه ای به نظر اولیای محترم خواهد رسید .

در پایان یادآور می شود که اگر اولیای ارجمند نسبت به برخی عملکردهای مدرسه – درسی و غیر درسی – انتقاد و تذکری دارند ، پیش از هر گونه عکس العمل – به خصوص در حضور دانش آموز – حتما مراتب را با اولیای مدرسه در میان بگذارند تا همکاری و هماهنگی صادقانه و صمیمانه میان خانه و مدرسه جلوه بهتری یابد .